Bezorging

Bezorging & Verzending

Ja, onze bezorging is gratis voor heel Nederland. We bieden de beste, snelste en veiligste bezorging bieden. Op alle bestellingen in Nederland en België geldt dan ook “Voor 16:00 besteld, Morgen in huis”.

Op al onze bestelling geldt "Voor 16:00 besteld, Morgen in Huis". 

Hier zijn een aantal uitzonderingen op. Deze uitzonderingen hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Bestel je iets op zaterdag, dan heb je het maandag (of uiterlijk dinsdag) in huis.

Bezorgtijden wijken af als je op een Waddeneiland woont. Het kan een á twee dagen langer duren dan de verwachte bezorgdag.

Als we het te druk hebben, passen we onze bezorgtijden aan. Rondom de feestdagen kan dat bijvoorbeeld gebeuren.Op officiële feestdagen bezorgen we niet.

Heel soms is er een storing in ons magazijn. Ook daardoor kan het iets langer duren.

Ja, al onze bestellingen hebben een Track & Trace code. 

Als jouw bestelling is verzonden krijg je van ons altijd een mailtje met daarin een link naar de track & trace pagina waar jij jouw bestelling kunt traceren met een persoonlijke track & trace code.

Zo kun je zodra je een artikel hebt besteld, de bestelling volgen. Vanaf het magazijn tot aan het door jou gekozen bezorgadres.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de Track & Trace code die je hebt ontvangen in de mail.

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. We helpen je graag verder!

Niet het antwoord op je vraag kunnen vinden?

Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier!