Retourneren

Hoe werkt retourneren?

Als je een product wil retourneren kun je contact met ons opnemen via info@thegoodcup.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Download HIER het herroepingsformulier om de retourzending aan te melden. 

LET OP: Voeg een notitie met het bestelnummer en/of de naam waarop de bestelling gedaan is toe aan de retourzending. 

Wanneer is mijn retour verwerkt?

Het afhandelen van een geretourneerd artikel duurt gemiddeld een week. Momenteel is het erg druk, waardoor het ongeveer 10 dagen duurt voordat je retour is verwerkt. Zodra de retour verwerkt is wordt jouw geld terugbetaald.

Hoe word ik terugbetaald?

De terugbetaling voor de retour wordt gedaan op dezelfde rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Heb je bijvoorbeeld betaald met PayPal dan zal het geld ook teruggestort worden op dit PayPal account.

Kan ik artikelen ruilen?

Ruilen is eigenlijk hetzelfde als jouw artikel retourneren en een nieuw artikel bestellen. Hiervoor gelden dus ook de retourvoorwaarden.

Hoe kan ik helpen duurzamer te retourneren?

Natuurlijk proberen wij onze ritjes zo duurzaam mogelijk in te plannen. Maar ook jij kunt ons helpen om duurzamer te retourneren. Hieronder vindt je een aantal tips om zo bewust mogelijk te retourneren.

  1. Retourneer zo min mogelijk
    Natuurlijk erg voor de hand liggend, maar wel waar. Als je niks terugstuurt dan hoeven onze bezorgers ook niet te rijden.
  2. Stop meerdere retouren in één doos
    Zelfs als je meerdere pakketten hebt ontvangen mag je deze bij elkaar stoppen in dezelfde doos om te retourneren. Zo besparen we ruimte!

Hebben jullie een antwoordnummer of retourbon?

De kosten van het retourneren van een order liggen bij de klant. Hier is voor gekozen om ondoordacht bestellen en retourneren te voorkomen. Zo voorkomen we onnodige zendingen en denken we samen aan de planeet. 

Ik heb een andere vraag over retourneren.

Heb je nog vragen, opmerkingen of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!