Hoe gebruik ik The Good Cup Nespresso?

The Good Cup is zeer eenvoudig in gebruik. Onderstaand vindt je de stappen die je moet doorlopen om een heerlijke kop koffie te zetten met The Good Cup.

 1. Open The Good Cup
  Om The Good Cup te kunnen vullen met een koffie naar keuze moet eerst de deksel verwijderd worden.  Dit doe je door het onderste gedeelte (de cup) van The Good Cup vast te houden en het bovenste gedeelte (de deksel) omhoog te tillen.

 1. Vul The Good Cup met gemalen koffie
  Vervolgens vul je de cup met de gemalen koffie. De hoeveelheid gemalen koffie die je gebruikt is afhankelijk van hoe sterk je de koffie wil en welke soort koffie er wordt gebruikt. In een gemiddelde wegwerp koffiecup zit 5 gram gemalen koffie.

 1. Sluit The Good Cup
  Sluit The Good Cup weer af met de deksel door deze op de cup te drukken. 

 1. Stop The Good Cup in uw Nespresso machine
  Je stopt The Good Cup op dezelfde manier in je Nespresso machine als je dat doet met een plastic wegwerp koffiecup. Het kan zijn dat je iets tegendruk ervaart bij het sluiten van de machine. Dit komt doordat The Good Cup van metaal is en iets minder makkelijk meegeeft dan plastic koffiecups. Schrik hier niet van!

 1. Geniet van heerlijke koffie
  Als The Good Cup in de Nespresso machine zit druk je enkel nog op de knop voor afgifte en voilà! Geniet van een heerlijke kop koffie.