Welkom bij The Good Cup!

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over onze producten en/of service neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Contact: info@thegoodcup.nl

Contact us

Op al onze bestelling geldt "Voor 18:60 besteld, Morgen in Huis". 

Hier zijn een aantal uitzonderingen op. Deze uitzonderingen hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Bestel je iets op zaterdag, dan heb je het maandag (of uiterlijk dinsdag) in huis.

Bezorgtijden wijken af als je op een Waddeneiland woont. Het kan een á twee dagen langer duren dan de verwachte bezorgdag.

Als we het te druk hebben, passen we onze bezorgtijden aan. Rondom de feestdagen kan dat bijvoorbeeld gebeuren.Op officiële feestdagen bezorgen we niet.

Heel soms is er een storing in ons magazijn. Ook daardoor kan het iets langer duren.

Als jouw bestelling is verzonden krijg je van ons altijd een mailtje met daarin een link naar de track & trace pagina waar jij jouw bestelling kunt traceren met een persoonlijke track & trace code.

Zo kun je zodra je een artikel hebt besteld, de bestelling volgen. Vanaf het magazijn tot aan het door jou gekozen bezorgadres.

We vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent over de service van The Good Cup. Je hebt daarom vanaf het moment van ontvangst van je bestelling 14 dagen bedenktijd.

In die 14 dagen mag je het product bekijken en testen precies zoals je dat in een winkel ook zou doen. Is het product toch niet wat je zoekt? Dan is het mogelijk om eenvoudig het product te retourneren.

LET OP: Meld eerst je retour aan voordat je het terugstuurt. Klik hier om je retour aan te melden.